HINNASTO

GEELILAKKAUS

Kauniit ja vahvat kynnet  geelilakkauksella jotka kestävät kynsissä n. 3-4 vko.   Käytän luonnonkynttä hoitavia pohjageelejä. Kynsiin voidaan tehdä koristeluja toivomusten mukaan.

alkaen 55

GEELILAKKAUKSEN HUOLTO

Vanhan geelin poisto ja uusi geelilakkaus. Kynsiin voidaan tehdä koristeluja toivomusten mukaan.

alkaen 55

GEELIKYNNET- JA HUOLTO

Luonnonkynnen pidentäminen geelillä sekä enemmän vahvuutta vaativalle kynnelle. Koristelut toivomusten mukaan. Uudet geelikynnet pidentämällä hinta n.100-120€. Varattava aika 3-3,5h.

 Huollossa vanha geeli poistetaan ja kynsi vahvistetaan uudestaan erikoisgeelin avulla.  Geelikynnen huolto tulee tehdä n. 3-4 viikon välein. Kynsiin voidaan tehdä koristeluja toivomusten mukaan. Varattava aika 2,5-3,5h.


alkaen 85

IHONHOIDON KUNINGATAR 1H

Kokonaisvaltaista kasvojen ihon hoitoa tehokkaasti, mutta turvallisesti.   Ihoon viedään koneellisesti ihoa kosteuttavaa, kasvojen ilmettä kohottavaa ja juonteita silottavaa hyaluronia. 

Hyaluroni alkaa katoamaan ihosta noin 30 ikävuoden jälkeen jolloin iho alkaa kuivua, ihon kiinteys vähenee ja ensimmäiset juonteet alkavat näkyä iholla. Hoito aktivoi ihon kollageenin tuotantoa ja on loistava hoito couperoottiselle ja pigmenttimuutoksista tai arvista kärsivälle iholle. 

Käännä ihosi kelloa taaksepäin. Hoidon vaikutus kestää ihossa ihon kunnosta riippuen 6-9 kk.  Hoitoa voi tehdä myös kaulalle ja decolleteelle sekä kämmenselkiin.

alkaen 200

ELSA HJERONYMUS- ihon kemiallinen syväpuhdistus

Pohjoismaalainen Hjeronymus-syväpuhdistus on menetelmä, joka on herättänyt laajaa kiinnostusta loistavien tulostensa ansiosta. Kemiallinen ihonpuhdistus on toimiva ja kivuton tapa poistaa ihon epäpuhtaudet.

Elsa Hjeronymus - ihon kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä on hoito, jonka tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja; vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Poikkeuksellista Hjeronymus-syväpuhdistuksessa on, että sen voi tehdä KAIKILLE IHOTYYPEILLE, ikään katsomatta - tarvitseehan jokaisen iho puhdistusta ja raikastamista aina ajoittain!

Hjeronymus-syväpuhdistushoito liuottaa ylimääräisen talin iholta ja parantaa ihon aineenvaihduntaa irrottamalla ihoon kertyneitä epäpuhtauksia. Kun verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat, paraneminen alkaa ja ihon kunto kohenee näkyvästi.

Ensimmäisen hoitokerran jälkeen tulos on jo silminnähtävä, mutta sarjahoidoilla, oikein valituilla kotihoitotuotteilla sekä säännöllisillä ylläpitohoidoilla saavutetut tulokset ovat pysyviä. Asiakkaan yksilöllisiä tarpeita varten ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen pääsemiseksi on Hjeronymus kehittänyt kattavan ja laadukkaan tuotevalikoiman, josta on helppo löytää jokaiselle ihotyypille oikeat kotihoitotuotteet.

85€

SUKLAAN LUMO kasvohoito 75 min.

Loistava hoito stressistä kärsivälle iholle sekä mielelle. Hoito sisältää mm. kaakaopapukuorinnan, sivellin-hieronnan lämpimällä suklaalla sekä hieronnan lämpimällä kaakaovoilla. Tämä hoito on ihana lahjaidea!

85€

SILKKIHOITO herkälle iholle 75 min.

Rauhoittaa couperosa ihoa sekä herkistynyyttä ja ärtynyttä ihoa. Hoito sisältää mm. rauhoittavaa aloe veraa sisältävän hellävaraisen kuorinnan, lymfahieronnan joka elvyttää ihoa sitä ärsyttämättä sekä erikoisnaamion.

62€


JUHLAMEIKKI 1h

Ehostus tehdään ammattilaisten käytttämällä Ben Nyen meikkisarjalla.

MORSIUSMEIKKI 2H sisältää juhlameikin lisäksi koemeikin.  Hinta alk. 110€                                

62€

KULMIEN KESTOVÄRJÄYS 

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.  Kasvohoidon yhteydessä hinta 10€

15€

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS

Kulmien- ja ripsienkestovärjäys  yht. 32€                                                                                 

 20€

KARVANPOISTO VAHALLA

Leuan sekä huulten yläpuolen käsittely.

25€

SUIHKURUSKETUS

Ammattikäyttöön tarkoitettu itseruskettava suihkutetaan vartalolle. Lopputulos on sävyltään luonnollinen ja kestää iholla n. 7 pv.  Tummin sävy saadaan aikaan kun aineen annetaan vaikuttaa iholla 48h. Jättää välittömästi sävyn iholle. Iho ei jää tahmeaksi eikä epämiellyttävän tuoksuiseksi. Aine täyttää EU:n uudet kosmetiikka raaka-aineiden vaatimukset ja on laatusertifioitu. 

alkaen 25€

LAHJAKORTIN SAA OSTETTUA SÄHKÖPOSTILLA leena.reponen75@icloud.com

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%  Mahdolliset peruutukset 24h ennen varausta.

           UUTTA luksusta! IHOLLESI RÄÄTÄLÖITY ERIKOISKASVOHOITO  (2h)   120,-

          Sinun toiveiden sekä ihon kunnon mukaan valitaan hoidossa käytettävät hoitotuotteet sekä hieronnat.                 Hoito on yksilöllinen, rentouttava sekä ihon kuntoa välittömästi parantava hoito kokonaisuus. Tunnet sen           hoidon jälkeen mielessä ja kehossa sekä ihon muutoksen näet peilistä. Kun haluat minilomalle.